Waarom RAS

Advies, verkoop en ondersteuning

Complete oplossingen die ontzorgen

Als toegewijde, enthousiaste experts biedt RAS u een 100% dienstverlening. Wij zorgen voor advies, verkoop en ondersteuning in de volgende gebieden:

productie_optimalisatie

Software oplossingen

Digitale oplossingen voor de houtsector en aanverwante sectoren. In ons gamma vindt u enkel de meest toonaangevende CAD/CAM software ontworpen door bedrijven die de markt door en door kennen en op de voet volgen. Zo blijft ook uw bedrijf mee met de laatste trends. Daarnaast staan we u ook bij in de CNC-programmatie van uw machinepark en helpen we u graag verder met de juiste optimaliseringssoftware. Op die manier bieden we u alle hulpmiddelen om uw productie zo optimaal mogelijk te automatiseren.

Meer weten? Neem hier contact met ons op
Robotcel Prowood foto_RAS

Automatisatie en robots

Automatisatie in een bedrijf is pas compleet als mens en technologie perfect samenwerken. Daarom heeft RAS voor u een waaier aan mogelijkheden om automatisatie perfect af te stellen op uw bedrijf. Van slimme barcodescanners van ProGlove waarmee u ergonomischer en meer geïntegreerd werkt tot de beste en meest verfijnde robots voor houtverwerking van toonaangevende fabrikanten zoals Fanuc en Kuka. Deze machines worden dan aangevuld met toepassingen van andere merken en met de juiste software. Zo kunt u ervan op aan dat uw oplossing voor u het hoogst mogelijke rendement haalt.

Meer weten? Neem hier contact met ons op